uPublish

Ons software systeem uPublish is niet alleen een Content Management Software (CMS) waarmee je jouw content op website en/of nieuwbrieven beheerd, maar bevat ook onderdelen zoals Customer Relationship Management (CRM), Document Management Systeem (DMS), Enterprise Resource Planning (ERP), Human Resource Management (HRM), enz.

uPublish is een systeem dat bestaat uit verschillende modules, die elk hun eigen functionaliteiten bevatten. Je kunt kiezen voor standaard modules of maatwerk modules. Modules kunnen zowel algemene als zeer specifieke functionaliteiten bevatten of je kunt ervoor kiezen een standaard module te laten aanpassen, bijvoorbeeld voor een bepaalde sector.

Doordat uPublish modulaire software is kun je per afdeling bekijken welke functionaliteiten nodig zijn. Je kunt ervoor kiezen om alle gewenste modules voor alle afdelingen meteen vanaf de start te implementeren, of om ze stapsgewijs aan te schaffen. Als jouw bedrijf groeit, kunnen er eenvoudig nieuwe modules geïmplementeerd worden. Een modulair pakket is dus schaalbaar. Vaak kiest men ervoor om de implementatie in fases te laten verlopen, zodat jouw bedrijf sneller van start kan met de gewenste modules van uPublish.

De basis van uPublish is de beheermodule. Hiermee geef je aan wie toegang heeft tot het systeem en welke rechten ze hebben. Vervolgens kan uPublish uitgebreid worden met de volgende modules.


Paginamodule

Met de Paginamodule kun je de pagina's van een website beheren. Naast alinea's met tekst en foto's, kun je ook een invulformulier en een fotoalbum op een pagina plaatsen. Voor het fotoalbum worden van de ingevoerde foto's automatisch een thumbnail gemaakt en als op de website op een thumbnail wordt geklikt, wordt een uitvergroting getoond. Het formulier is helemaal zelf samen te stellen. Na invullen wordt het automatisch gestuurd naar een emailadres dat in uPublish opgegeven kan worden. Bovendien worden alle ingevulde formulieren bewaard, zodat je deze later altijd nog kunt inzien.

Nieuwsmodule

Deel het laatste nieuws over je bedrijf, markt of product via de website. Zo blijf je onder de aandacht van je doelgroep en interessant voor de zoekmachines, die er belang aan hechten dat er regelmatig iets nieuws op de website wordt geplaatst. De nieuwsberichten worden in een overzicht getoond, samen met een samenvatting en een kleine foto. Klik je hierop, dan ga je naar een pagina met het hele nieuwsbericht. Nieuwsberichten kun je ook rubriceren. Zo kun je nieuws plaatsen over producten, bijeenkomsten, enz. Zie bijvoorbeeld www.greenkeeper.nl

Meerdere websites

Soms wil je dat één website bestaat uit meerdere websites, bijvoorbeeld voor verschillende talen, landen of diensten. In uPublish kun je al deze websites apart beheren via hetzelfde beheersysteem. De verschillende websites zijn onafhankelijk van elkaar, dus je kunt de websites totaal verschillend inrichten. Elke website is te benaderen via 1 of meerdere unieke domeinnamen. En als je een website hebt gekozen, kun je altijd snel weer schakelen naar een andere website. Zie bijvoorbeeld www.dasenboom.nl

Nieuwsbriefmodule

Met de nieuwsbriefmodule kun je een digitale nieuwsbrief samenstellen met bijvoorbeeld het laatste nieuws, de nieuwste aanbiedingen of de openstaande vacatures. Ook kun je nieuwsberichten die je plaatst met de nieuwsmodule automatisch laten opnemen in de nieuwsbrief. Je kunt de nieuwsbrief helemaal zelf samenstelling in dezelfde vormgeving als de website. De nieuwsbrief kan daarna verstuurd worden naar medewerkers die in de relatiemodule staan. En als relaties de nieuwsbrief liever niet meer willen ontvangen, kunnen ze zich direct afmelden.

Relatiemodule

In uPublish kun je van alle relaties de relevante gegevens bijhouden. Naast de gegevens van een bedrijf, kun je ook de gegevens van medewerkers bijhouden, zoals naam en e-mailadres. Deze gegevens kun je gebruiken om bijvoorbeeld je klanten toegang te geven tot een afgesloten gedeelte van de website, maar ook om een digitale nieuwsbrief te versturen. Ook voor een webshop is deze module te gebruiken. In verband met de privacy-wetgeving mogen alleen de noodzakelijke gegevens bewaard worden.

Statistiekenmodule

Van elke bezocht onderdeel op een website (pagina, nieuwsbericht, vacature enz) worden de statistieken bijgehouden. Je krijgt in uPublish een overzicht te zien van deze statistieken. Je kunt de statistieken filteren op onderdeel of tijdsinterval, maar je kunt ook de specifieke statistieken van een onderdeel (bijvoorbeeld een pagina) bekijken. De statistieken worden gepresenteerd in een overzichtelijke grafiek.